Pijnlijk slipje

Mode & trends door Jo-Anne

Het moet niet erger worden! Na de 'camel toe' en de zwemvliezen met hakken is er nu een pijnlijk slipje op de markt. Als je geen definitieve tattoo op je billen wil hebben, dan is dit de perfecte oplossing voor jou. Deze nieuwe slip heeft aan de binnenkant kristalletjes die tijdelijk een sierlijke tekening achterlaten op je huid. Auw!

Doet dat niet pijn?
Natuurlijk doet het pijn! Dit pijnlijke kledingstuk is ontworpen door de Nederlandse kunstenares en ontwerpster Ninette van Kamp. Ze staat bekend om haar creaties die pijn, schoonheid en mode moeten combineren. De vraag is alleen of we dit wel willen combineren...

Het is duidelijk dat ze het menselijk lichaam als een leeg schilderdoek ziet. Eerder ontwierp zij al een jurk met gaten, waarvan je met behulp van de zon een tijdelijk gebruinde tekening op je huid krijgt.

Hoe gaat het in z'n werk?
We zijn wel erg benieuwd hoe een onderbroekje zo pijnlijk kan zijn. Aan de binnenkant van dit kledingstuk zitten kristalletjes die een tekening in je huid drukken. Als je het slipje uittrekt blijft er een sierlijke, maar tijdelijke tattoo achter op je billen. Dit pijnlijke mode-item heeft de toepasselijke naam Souffrez Pour Moi (Lijd voor mij) gekregen.

Lijkt het je helemaal geweldig om zo'n slipje in je kast te hebben? Dan kun je HIER je eigen 'Lijd voor mij'-slipje bestellen, de prijs is op aanvraag.