WIN: CD van Claudia de Breij

Winacties door Redactie Ze.nl

Samen met haar vaste band levert Claudia een relaxte, stijlvolle, eigenzinnige popplaat af, vol herkenbare teksten waarin ze meer van zichzelf laat zien dan ooit. Claudia en haar band verlieten het theater en werkten maanden in de studio. Daar kwamen de kick en energie van het theater samen met de pracht en diepte van de liedjes. Claudia schrijft over wat haar raakt, of dat nou ver weg is of dichtbij: van de geboorte van haar kind tot het sneuvelen van een Nederlandse soldaat in Uruzgan.
 
Inmiddels is het lied waaruit de titel afkomstig is, Zin in sleur met jou, dankzij YouTube voor veel mensen nu al het ultieme zondagochtend-liefdesliedje. Dit alles op muziek die soms doet denken aan Bløf, John Mayer, Aimee Mann, maar altijd volstrekt eigen is. Ook in die ene cover: aan de Nederlandse classic Voor haar is een nieuwe dimensie gegeven.

Dit album winnen? Wij geven er een aantal weg! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 21 mei 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel 'm HIER dan zelf online bij bol.com!