CD: Taylor Swift - Fearless

Media door Redactie Ze.nl

En toch is dat precies wat Taylor Swift doet. Ik heb niet heel veel verstand van de verschillen tussen alle muziekgenres die lijken te bestaan, maar in Taylors muziek herken ik echt geen country. Dus laat je vooral niet afschrikken door het genre waar haar muziek onder valt, want deze dame maakt heerlijke popliedjes, die je - of je het nou wilt of niet - hartstikke vrolijk maken!

Taylor Swift is ontzettend populair in de Verenigde Staten en werd door verschillende sites uitgeroepen tot meest succesvolle artiest van 2008; ze verkocht bijna vier miljoen albums! In Nederland was ze nog niet heel erg bekend, maar met het uitbrengen van de single Love Story is daar verandering in gekomen.

Fearless is een lekker vrolijk popalbum dat - in tegenstelling tot andere albums - niet snel verveelt. Van meer up-tempo nummers tot ballads, Taylor kan het allemaal en haar mooie stem boeit echt. Voor de verandering is dit geen dertien-in-een-dozijn album, maar een lekker verfrissend album. Nummers als Love Story, White Horse, Tell Me Why en Change zijn echte aanraders!

Dus, wacht tot de zon schijnt, trek een lekker vrolijk jurkje aan, zet Fearless op en geniet van de zomer!

Fearless
Taylor Swift
EAN: 0602517976290
Prijs: 14,99