Omroep BNN moet blijven!

Media door Redactie Ze.nl

Hoe het allemaal begon...
Omroep BNN werd speciaal opgericht voor jongeren. Naast de saaie volwassen omroepen voor een doelgroep van 35 jaar en ouder werd het tijd dat dat er plaatst gemaakt zou worden voor een stoere en frisse omroep. Op 15 augustus 1997 zag BNN (Barts Neverending Network) het levenslicht. De omroep is niet gebonden aan een godsdienstige of levensbeschouwelijke achtergrond, maar zorgt ervoor dat het jonge mensen met elkaar verbind door een bepaalde levensstijl. Dit klinkt natuurlijk geweldig, maar door de mediawet dreigt BNN weggeschrapt te worden als ze geen 300.000 leden haalt!

Uuuhm... mediawet?
In de mediawet staat dat een omroepvereniging een aantal leden moet hebben om te blijven bestaan en zendtijd te krijgen voor televisie en radio. Op dit moment heeft BNN 225.000 leden, maar moet volgens de mediawet 300.000 leden hebben. Hoe meer leden, hoe meer zendtijd BNN krijgt! Op deze manier kan BNN blijven bestaan en kunnen wij nog een lange tijd genieten van alle geweldige programma's als Spuiten & Slikken, Nu we er toch zijn en Sophie op 3.

Strooien met cadeautjes!
Als je lid wordt van BNN zorg je ervoor dat de omroep blijft bestaan én meer zendtijd krijgt! Maar als nieuw lid krijg je natuurlijk ook een fantastisch cadeautje. Je kunt kiezen uit verschillende welkomstcadeautjes, zoals De Lama's - Het Spel of een de dvd Superhelden. Het kost je eenmalig 5,73 euro voor een abonnement en dit stopt automatisch na een jaar! Verder kun je gebruik maken van alle voordelen als nieuw BNN-lid: kortingen voor evenementen en de BNN-shop, maar ook het volgen van speciale activiteiten en workshops.

...en als ik al lid ben?
Als je al lid bent van BNN zijn wij natuurlijk super trots op je. Maar ook jij krijgt een geweldig cadeau als je iemand anders lid maakt! Haal al je vrienden, familie en collega's over om lid te worden, want dan krijg jij een geweldige twee uur durende dvd van het allerlaatste optreden van De Lama's.

Ik wil lid worden
Wil je BNN steunen? Ga dan snel naar BNN.nl en WORD LID! Het ligt namelijk aan jou of de omroep zal blijven bestaan en meer zendtijd krijgt. BNN voorzitter Patrick Lodiers probeert zoveel mogelijk mensen over te halen om lid te worden. "BNN is groot geworden door groots te denken. Daarom willen we graag naar onze magische grens van 300.000 leden toe! Dit aantal zorgt ervoor dat BNN eigenlijk het platform op radio, tv en internet krijgt wat we al jaren willen. Help ons en word nu lid!" vertelt Patrick op de website.

Vind je BNN niets aan en is het niet helemaal jouw ding? Klik dan op PowNed, Llink of Avro om lid te worden!

Wij hopen jullie te hebben overgehaald om nu lid te worden, want wij zullen dat zeker ook doen! Nu maar hopen dat we de komende jaren nog steeds kunnen blijven genieten van alle programma's, radioprogramma's en presentatoren van BNN.