WIN: Spannende films op dvd!

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Een meeslepende film over een jonge moeder (Michelle Williams) die in haar ongelukkige huwelijk vreemdgaat met de succesvolle journalist Jasper Black (Ewan McGregor). Tijdens een stiekeme afspraak met haar minnaar ziet ze het stadion, waar haar man en kind naar een voetbalwedstrijd kijken, instorten door een terroristische bomaanslag. Ze verliest haar man en zoon en moet leren omgaan met het verdriet, maar vooral met de schaamte en het schuldgevoel van de situatie waarin ze haar kind verloor. Een aangrijpende film over verdriet en wanhoop die zijn greep krijgt op de jonge weduwe.

Incendiary is vanaf 8 januari te zien in de bioscoop!

Om dit te vieren mag Ze.nl drie dvd-pakketten met twee spannende films weggeven, die allebei het één en ander te maken hebben met terrorisme: Rendition (met o.a  Jake Gyllenhaal, Reese Witherspoon en Meryl Streep) en 9-11 Los Angeles Right at Your Door! Wat moet je daarvoor doen?

Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op het pakket. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de overleden echtgenoot van de vrouwelijke hoofdrolspeelster van de film Incendiary?

Mail je antwoord voor 14 januari naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.