What do you crave?

Vrije tijd door Jet

CRAVEparty?
Nieuw in Nederland, maar al razend populair in Amerika, is het concept CRAVEparty. Deze party is bedoeld voor vrouwen met een drukke baan en een tijdrovend gezin en die behoefte hebben aan een avond voor zichzelf. Een avond om te shoppen, een schoonheidsbehandeling te ondergaan, workshops bij te wonen en bij te kletsen met vriendinnen onder het genot van een glas champagne. Dat klinkt als een heerlijk concept! Na drie succesvolle CRAVEparty's in Rotterdam vond op 9 december de première in Amsterdam plaats met de Diamonds & Pearls CRAVEparty. Ze.nl nam uiteraard even een kijkje!

Diamonds & Pearls CRAVEparty
Het is dinsdag 9 december en Ze.nl-redactrices Rianne en Jet lopen vol verwachting het Zonnehuis in Amsterdam-Noord binnen waar de Diamonds & Pearls CRAVEparty plaatsvindt. We worden hartelijk welkom geheten met een glas bubbels van Champagne Buien, wat ons heerlijk smaakt. De naam van dit feest is Diamonds & Pearls en als leuk detail hebben ze in elk campagneglas een diamantje gedaan. Zodra je glas met bubbels op is, kun je laten checken of je diamantje echt is en heb je geluk, dan ontvang je een diamanten ketting ter waarde van 300 euro.

De CRAVEparty is opgedeeld in twee grote zalen: een zaal vol kraampjes waar je lekker kunt shoppen en een andere zaal waar je jezelf kunt verwennen met diverse schoonheidsbehandelingen en zelfs je aura kunt laten lezen, dit alles voor een zeer kleine prijs (ca. 40% korting op de normale prijzen). Boven is nog een zaal waar workshops te volgen zijn.

Eerst storten we ons, vrouwen dat we zijn, op het shopgedeelte. We zien kraampjes met grappige hoedjes, parelsieraden, handgemaakte sjaals en diverse beautyproducten. Zo maken we kennis met producten uit de schoonheidssalon van Yvonne Alberts, die hoofdzakelijk met de producten Ahava, Bergman en Biodroga werkt. Ze is zelfs zo vriendelijk om me een aantal producten van Bergman mee naar huis te geven om te proberen. Bergman Beauty Care is een zeer exclusieve huidverzorginglijn ontstaan in de Bergman Beauty Clinics. Het merk is 100% natuurlijk en dierproefvrij. Ik gebruik de producten nu een week en ik moet zeggen dat ik zeer enthousiast ben. Mijn huid ziet er beter uit (straalt zelfs), kleine pukkeltjes zijn weg en mijn huid voelt zachter aan dan ooit. Een echte aanrader dus! Ook het 'kraampje' van Greenland trekt onze aandacht, een merk met lichaamsverzorgingsproducten op natuurlijke basis, hierover snel meer op Ze.nl.

Helaas moet ik zeggen dat ik verder niet erg veel leuke of vernieuwende spulletjes tegenkom. Misschien zijn we toch een beetje jong en niet helemaal de doelgroep?

Op naar de beauty-zaal! De sfeer is hier erg gezellig en knus. Vrouwen liggen heerlijk te genieten van massages, manicures, laten wenkbrauwen verven en hun hand lezen. Overal wordt gelachen, het is duidelijk dat de vrouwen hier heerlijk tot rust komen en het erg naar hun zin hebben...

De locatie van de CRAVEparty, het Zonnehuis, is een enorm gebouw, maar straalt helaas weinig luxe uit. Naar mijn mening is dit niet de perfecte locatie voor een CRAVEparty. Kortom: er zijn dus zeker nog wat punten voor verbetering, maar ook een aantal positieve kanten. De sfeer is super goed, de vrouwen zijn op en top vrolijk, de organisatoren erg vriendelijk en het concept is ontzettend leuk! Als er nog wat puntjes op de i worden gezet, weet ik zeker dat de CRAVEparty een kans van slagen heeft.