CD: John Legend - Evolver

Media door Renee

John Legend (echte naam John Stephens) scoorde hits met onder andere Ordinary People, So High en Save Room. Daarnaast is hij ook al in het bezit van vijf Grammy's! Johns carrière ging als een speer nadat hij zich aansloot bij de muziekmaatschappij van Kanye West en hij vervolgens het album Get Lifted produceerde.

Het nieuwe album Evolver leidt je in met een rustig intro, maar na 46 seconden word je gelijk wakker geschud door de bekende single Green Light featuring Andre 3000 van Outkast. Dit is niet de enige artiest die meezingt/-rapt met John Legend, zo doet ook Kanye West dat bij It's Over. John zegt over dit nummer dat het nog nooit zo goed heeft geklonken om gedumpt te worden! Andere artiesten die op het album te horen zijn, zijn Brandy met Quickly en Estelle met het Bob Marley-sound nummer No Other Love. Deze altijd vrolijke reggae beat vind je ook terug in Can't Be My Lover.

Everybody Knows en This Time zijn heerlijk om bij weg te zwijmelen. En If You're Out There is gewoon een lekker meeslepende song! De overgebleven tracks laten een minder grote indruk achter.

Evolver is weer een vernieuwend album en dit is ook wat de R&B/soul-zanger wil. Hij zegt zelf veel te experimenteren en muziek altijd weer op een nieuwe manier te benaderen. En zo blijft hij ons verrassen met nieuwe muziek...

Evolver
John Legend
EAN: 0886973874523
Prijs: 14,99