WIN: Boek 'Voorbij Mels'!

Winacties door Redactie Ze.nl

Nog even in het kort...
Roos leidt een zorgeloos en snel leven in de grote stad. Wanneer ze de charmeur Mels ontmoet, lijkt hij daar prima bij te passen. Als op een dag haar leven op zijn kop komt te staan, heeft dat ook gevolgen voor Mels. In paniek verdwijnt hij spoorloos. Roos voelt zich verantwoordelijk en met Mels' broer Lode gaat ze naar hem op zoek. Wat volgt is een zoektocht die niet alleen naar de surfstranden van Spanje en Azië leidt, maar ook langs de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Roos moet haar leven op een ander spoor zetten, met of zonder Mels.

Voorbij Mels is een hippe en ontroerende roman die menig lezer zal verrassen. Lees HIER de recensie van redactrice Aefke en HIER het mooie interview dat zij met Mireille van Hout had.

Ze.nl mag 5x het boek Voorbij Mels weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een boek. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat was de oorspronkelijke titel van Voorbij Mels? (Tip: zoek op Ze.nl!)

Mail je antwoord voor 18 december naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

Mireille houdt ook een weblog bij! Neem HIER snel een kijkje en lees er ook fragmenten uit het boek!