WIN: Kaartjes voor CRAVEparty!

Winacties door Jet

Wie kent het niet? Leuke, maar drukke baan, een fantastisch, maar tijdrovend gezin. Kortom, er blijft maar weinig tijd voor jezelf over. Stiekem verlang je naar een plek waar je alles vindt wat een vrouw zich maar kan wensen. Een avond vol inspiratie die sprankelt en verassend is. Even niet aan werk hoeven denken, kerstboodschappenlijstjes, of een actieve moeder zijn. Stop met zoeken, je hebt het gevonden: de CRAVEparty.

CRAVEparty is een exclusief feest op een unieke locatie, waar je heerlijk kan ontspannen, genieten van schoonheidsbehandelingen (make-overs, massages, manicure, zelfs aura lezen!) en de leukste boetieks van topdesigners vindt om je kerstoutfit compleet te maken. Een heerlijke glitter & glamour verwenavond voor jou en je vriendinnen die je helemaal in de kerststemming brengt. Waar je interessante vrouwen kan ontmoeten of gewoon lekker kan bijkletsen met je vriendinnen terwijl je geniet van een glas champagne en heerlijke hapjes. Met (mode)shows, demonstraties en workshops ervaar jij de CRAVE-belevenis.

Er zijn dit jaar twee CRAVEparty's: een Diamonds & Pearls CRAVEparty in Amsterdam op 9 december en een CHRISTMAS-CRAVEparty in Rotterdam op 16 december. Beide feesten beginnen om 19:00 en zijn om 23:00 weer afgelopen.

Een kaartje kost 27,50 euro voor de CRAVEparty in Amsterdam en 25 euro voor die in Rotterdam. Dat is inclusief een glas bubbels, fingerfood, zoetigheden, een gratis workshop stijladvies, gratis demonstraties, optredens, entertainment en een goed gevulde goody bag. Goed om te weten: een gedeelte van de opbrengst gaat naar de Stichting Viva la Donna, een stichting die vrouwen getroffen door kanker ondersteunt met nazorg en verwenbehandelingen. De kaartjes zijn via de site te bestellen en aan de deur kosten de kaartjes 30 euro, maar let op: vol=vol!

Ze.nl mag 2x 2 kaarten weggeven voor een feest naar keuze! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op twee kaarten. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wat betekent 'crave'?
 
Mail je antwoord voor 1 december naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

Kijk voor meer informatie op de site!