Hoe versier je een man?

Single & daten door Jet

Dit boek, genaamd Treat them mean and keep them keen, is geschreven door de Britse homoseksuele Gerry Stergiopoulos. Een boek boordevol tips voor vrouwen die er maar niet in slagen hun droomman aan de haak te slaan...

Een homo die ons advies geeft? Ja! Volgens zichzelf is hij de ideale man om liefdesadvies te geven aan vrouwen. "Ik ben jullie concurrent niet, dus kan ik vrouwen neutraal advies geven. En tegelijkertijd ben ik ook een spion, want mannen vertellen me dingen die ze nooit tegen een vrouw zullen zeggen. Je vriendinnen zijn slechte adviseurs, want ze zullen nooit tegen je zeggen dat het jouw fout is wanneer je net gedumpt bent. Maar dit is meestal juist wel zo. Ik las elk zelfhulpboek over de liefde dat de laatste twintig jaar geschreven werd. Ik heb elke theorie getest, haalde er de beste tips uit en zocht naar advies dat echt werkt."

Het boek is gebaseerd op tal van oeroude clichés, maar volgens Gerry werken ze nog even goed. "Ik heb ontdekt dat het merendeel van de single vrouwen geen partner vindt omdat ze de verkeerde dingen zeggen en doen in aanwezigheid van een man. Zo zijn mannen altijd jagers gebleven. Daar moeten vrouwen rekening mee houden en zich niet als 'makkelijk' opstellen. Door onbereikbaar te zijn, blijven mannen geïnteresseerd in je. Ze willen geen relatie met vrouwen die meteen met iedereen in bed kruipen. Het is misschien seksistisch, ouderwets en oneerlijk, maar het is nu eenmaal zo. Mannen zijn eeuwenlang sociaal geconditioneerd geweest en dat raken ze nu eenmaal niet makkelijk kwijt."

Ga je binnenkort uit met een leuke vent, hou je dan aan de volgende regels:
- Laat hem geloven dat hij de touwtjes in handen heeft
- Laat per ongeluk een stukje bloot been zien en een bescheiden decolleté is ook aan te raden
- Draag absoluut niet een string, want die zijn vulgair
- Luister goed en praat zelf niet te veel
- Kus niet op de eerste date
- Je mag dingen best wat overdrijven, geef een geïdealiseerde versie van jezelf.
- Tot slot, laat hem wachten en smachten naar meer...

Bron: HLN.be