Hoe versier je een vrouw?

Single & daten door Jet

De grote vraag is natuurlijk: zijn wij nou zo moeilijk te versieren of zijn mannen er gewoon zo slecht in?

Op 20 en 21 september vond de 'Real Man Conference' plaats in de Amsterdamse RAI. Hier kwamen vierhonderd mannen uit onder meer Nederland en Engeland bij elkaar om te veranderen in een ware 'womanizer'. Maar liefst veertien professionele 'versierexperts' vanuit de hele wereld leerden de mannen verschillende tips en tricks. Het motto van de conferentie was 'Attract your dream girl(s)'. De nadruk lag op het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden, zelfvertrouwen en innerlijke kracht.

Waarom hebben mannen eigenlijk zoveel moeite om ons vrouwen te versieren?
Wij vrouwen zijn, volgens de mannen van www.realmanconference.nl, kritischer dan ooit wat betreft hun partnerkeuze. Als ze niet genoeg doekoe, uitstraling, humor en zelfvertrouwen hebben, hoeven we ze niet. We willen een echte man of anders blijven we liever single.

En wat is een echte man?
'Een echte man weet waar hij voor staat, gelooft in zichzelf en gaat ervoor. Ongeacht de omstandigheden. Dat maakt hem niet alleen onweerstaanbaar voor zijn droomvrouw maar ook onstuitbaar bij het realiseren van zijn ambities in het leven. Met de steun van zijn droomvrouw groeit hij uit tot een gepassioneerde leider die onmisbaar is voor de samenleving.'

Kortom: mannen moeten tegenwoordig behoorlijk wat in huis hebben om het meisje van hun dromen te veroveren. Gelukkig konden ze die vaardigheden afgelopen weekend voor maar liefst 300 euro allemaal leren. Alvast enkele tips voor de mannen (die bij toeval op Ze.nl terecht zijn gekomen): draag opvallende kleding als een T-shirt met een gekke tekst, buig niet voorover tijdens het praten, wees direct en toon oprecht interesse in de vrouw.

We zullen zelf gaan ondervinden of de conferentie een succes is geweest... Ben benieuwd!

Zijn jullie gemakkelijk te versieren of erg kritisch? En wat vinden jullie nou een echte man?

Bron: www.realmanconference.nl