WIN: De Gunsteling van Saskia Profijt

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
De gunsteling is geïnspireerd op een zestiende-eeuws koningsdrama en recente gebeurtenissen in de Britse politiek. In een meeslepende schrijfstijl sleurt Profijt de lezer mee in de perikelen van Elizabeth Tudor, premier van Engeland. Terwijl het land betrokken raakt bij de war on terror wordt Elizabeth verliefd op de onstuimige en veel jongere Robert Devereux, graaf van Essex en officier in het Britse leger. De machtsstrijd die zich vervolgens tussen de twee geliefden ontwikkelt zet een serie noodlottige gebeurtenissen in gang die Elizabeth uiteindelijk dwingt te kiezen tussen haar minnaar en het landsbelang. Macht, liefde en rebellie zijn de ingrediënten van deze moderne historische roman.

Over haar vorige boek Braaf meisje schreef de Volkskrant het volgende: "Het debuut doet verlangen naar een volgende roman. Saskia Profijt heeft verstand van emoties, en een feilloos gevoel voor de grens tussen pijn en zelfbeklag." Dat belooft dus wat...

Klik hier voor meer informatie over dit boek en de auteur!

Ze.nl mag 5x het boek De gunsteling weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een boek. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: In welk jaartal won Saskia Elle's Literatuurwedstrijd?

Mail je antwoord voor 15 oktober naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.