WIN: Kaarten voor Mêlée!

Winacties door Redactie Ze.nl

Mêlée is een poprock-kwartet uit het Californische Orange County. Ze zijn al een hele tijd aan de weg aan het timmeren, maar met de single Built To Last lijkt het erop dat ze nu echt gaan doorbreken!

De band bestaat uit Chris Cron (zang, keyboards, gitaar), Ricky Sans (gitaar, zang), Ryan Malloy (bas, zang) en Mike Nader (drums).

Mêlée laat zich inspireren door muziek van Elton John, Coldplay's Chris Martin en John Legend, maar geeft hier duidelijk een eigen twist aan. Het resultaat is het album Devils & Angels, een Keane-achtig album vol 'catchy' melodieuze pop/rock songs.

Na net een aantal nummers van het album te hebben geluisterd, heb ik mijn oordeel klaar: ik ben fan! Wat een heerlijke band! Vrolijke funky nummers waar je gelijk blij van wordt en keihard bij wil mee zingen...

Lieve Ze's, goed nieuws: Mêlée komt naar Nederland! 26 september zullen deze fijne heren te zien zijn in de Melkweg, te Amsterdam en nog beter nieuws...

Ze.nl mag 2x2 vrijkaarten weggeven voor het concert van Mêlée. Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geüpload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op een T-shirt. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Aan welk label is Mêlée momenteel verbonden?

Mail je antwoord voor 11 september naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.

Binnenkort nog veel meer over Mêlée op Ze.nl, want we hebben de eer om deze leuke, opkomende band te mogen interviewen.... We zullen ze het hemd van het lijf vragen!