Jouw eigen Pop Art-creatie!

Probeer de boel dan eens op te leuken met kunst. Om precies te zijn met Pop Art!

Popular Art
Pop Art
is een stroming in de moderne kunst en is afgeleid van het begrip 'popular culture'. Een stroming die vanaf de jaren '60 symbool stond voor onze steeds welvarender consumptiemaatschappij. Deze kunstvorm haalt zijn inspiratie uit alledaagse gebruiksartikelen, pin-ups en popmuziek. Herkenbaar aan de reclame-achtige afbeeldingen of juist plaatjes uit een stripverhaal.

Wie kent niet Andy Warhols bekende Campbell's Soup? Een soort affiche van... ja, werkelijk een blikje tomatensoep! En niet te vergeten Lichtenstein die populair is geworden door zijn werken waarmee hij de 'strip-look' introduceerde.

Personal Art
Wat is nou nog leuker (en meer betaalbaar) dan een eigen Warhol of Lichtenstein aan je muur...? Jouw eigen Pop Art-creatie natuurlijk! Bij Personal Art kun je nu jouw eigen foto's -van vakantiekiekjes tot fotostudioshoot- opsturen en vervolgens zullen de zeer bekwame en creatieve kunstenaars (met een grote liefde voor de Warhol- en Lichtensteinstijl) er hun eigen twist aan geven; et voila.. jouw eigen Warhol of Lichtenstein-versie is gereed! 


Hippe sfeermaker

Op de website wordt je stap voor stap begeleid hoe je de juiste foto dient op te sturen. Ook wordt er informatie gegeven over de verschillende soorten stijlen en stromingen. Daarnaast zijn er genoeg voorbeelden om inspiratie op te doen en al binnen tien werkdagen krijg je jouw eigen kunstwerk thuisbezorgd.

Gegarandeerd een sfeermaker in elke huiskamer! Ook benieuwd geworden? Neem dan gauw een kijkje op www.personalart.com