WIN: CD Bloomingdale 08!

Winacties door Redactie Ze.nl

Na het succes van de Bloomingdale cd's de afgelopen vijf jaar werd door veel mensen al met spanning uitgekeken naar Bloomingdale 08. Deze cd staat namelijk vol met de aankomende zomerhits, de lekkerste clubknallers en de heerlijkste strandplaten. Ook is zoals gebruikelijk een extra disc samengesteld en gemixt door de SUNDALE resident-DJ. Hij zorgt met zijn mix voor heerlijke zomerse beats en brengt het ultieme strandgevoel. Kortom: deze dubbel-cd is een absolute musthave en jouw soundtrack voor deze zomer!

De zomer is nu echt begonnen, dus voor de meest complete strandbeleving moet je ook dit jaar weer bij de 'hotspot' van Bloemendaal zijn: Beach Club Bloomingdale Aan Zee. Overdag lekker op het strand op één van de VIP-bedden of misschien wel één van de VIP-cabana's en 's avonds lekker eten en genieten van wat er die avond op het programma staat. Naast de brede DJ-programmering is Sundale, de zondagavond Club Night, natuurlijk gebleven met onder anderen de resident DJ.

Kijk voor meer informatie op www.bloomingdaleaanzee.com en de reclamespot die je HIER vindt!

Ze.nl mag 3x de CD Bloomingdale 08 weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal twee foto's geupload en minimaal drie vriendinnen, maken kans op de cd. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Hoe heet de resident-DJ van Bloomingdale's Sundale Club Night?

Mail je antwoord voor 23 juli naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.