WIN: Kaartjes voor EK in Toomler!

Winacties door Redactie Ze.nl

Om alvast in de feeststemming te komen geeft Ze.nl 3x2 vrijkaarten weg voor de EK-show op 17 juni in Toomler! Onder het genot van een drankje (biertjuh?) en tapas, samen met vrienden, de poulewedstrijd Nederland - Roemenië bekijken! Een leuk avondje uit én voetbal!

Het Toomler Theater, naast het Hilton in Amsterdam, is al jarenlang hét thuishonk van de allerbeste stand-up comedians in het land: Comedytrain. Vier avonden per week kun je je laten verrassen en vermaken door de snelle grappen, scherpe one-liners en hilarische dialogen van de verschillende artiesten. Met een live band en uitgebreide (tapas)kaart, gegarandeerd een top avond.

Vanaf 9 juni kun je nu ook alle avonturen van onze Oranjehelden, én (met of zonder Oranje) de kwart- en halve finales van het EK op de voet volgen middels een groot scherm, inclusief commentaar van de stand-up comedians van Comedytrain. Nu eens niet het droge en saaie commentaar van NOS, maar onder leiding van Jan Jaap van der Wal, de messscherpe en ook wel vakkundig maar altijd komische visie van de comedians! Dat belooft wat!

Een welkome afwisseling dus voor alle voetbalfans om het EK op een grappig en uiterst vermakelijke manier mee te maken!

Ze.nl mag 3x 2 vrijkaarten weggeven voor EK Toomler op 17 juni! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op twee kaartjes. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: Wie is de tegenstander van het Nederlands elftal op vrijdag 13 juni?

Mail je antwoord voor 12 juni naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.