WIN: Hip Holland Hip-sieraden!

Winacties door Redactie Ze.nl

Dooor Jewelry is een stoer, vrouwelijk en eigenzinnig sieradenmerk. De oorbellen, armbanden en kettingen zijn allemaal handgemaakt van bijzondere materialen: glaskralen, hout, leer, suède, parelmoer, schelpen en muntjes. Van elk sieraad zijn maar een paar exemplaren te koop, dus je hebt echt iets moois en bijzonders om je nek, in je oren of om je pols.

Omdat onlangs uit onderzoek is gebleken dat vrouwen massaal aan de shop gaan op zondagavond tijdens Studio Sport, besloot eigenaresse Dorien Berkhout hierop in te spelen met oog op komend EK: een collectie in samenwerking met het Oer-Hollandse merk Hip Holland Hip! Een stoere lijn bestaande uit een halsketting, armbanden, halflange oorbellen en oorstekers in rood, wit en blauw. Leuk voor je zus die in het buitenland woont, voor die vriendin die gaat emigreren of... gewoon voor jezelf tijdens de wedstrijden van ons Oranje!

En het mooie is: tijdens alle wedstrijden van het Nederlands elftal op het komend EK (in ieder geval al drie poulewedstrijden), krijg je maarliefst 15% korting op de hele sieradencollectie van Dooor! De korting gaat in op het moment dat de scheidsrechter fluit voor het begin van de wedstrijd en eindigt pas om 18.00 uur de volgende avond. Aan de vrouwelijke voetbalfans wordt dus ook gedacht!

Waar wacht je nog op: neem snel een kijkje op de site en leef je uit: www.dooor.nl!  

Ze.nl mag 3 paar halflange rood/wit/blauwe oorbellen en een Hip Holland Hip-armband van Dooor weggeven! Wat moet je daarvoor doen?
Alleen actieve Ze.nl-leden, minimaal 2 foto's geupload en minimaal 3 vriendinnen, maken kans op een sieraad van Dooor Jewelry. (Uiteraard kan je nog snel een foto uploaden en/of vriendinnen uitnodigen als je nog niet aan de voorwaarden voldoet.)

Geef antwoord op de volgende vraag: In welke stad wordt de finale van het EK Voetbal gespeeld?
 
Mail je antwoord voor 12 juni naar redactie@ze.nl met daarin ook je loginnaam op Ze.nl en je adresgegevens. Winnaars krijgen persoonlijk bericht per e-mail.