WIN: Kaartjes voor La Prima Cosa Bella

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben jij door al die regen het zomergevoel kwijtgeraakt? De Italiaanse film 'La Prima Cosa Bella', over de beeldschone en optimistische Anna, tovert dat gevoel weer terug. Win kaartjes voor deze zomerse en liefdevolle film!

 
La Prima Cosa Bella is de perfecte film om nog even de zomer en het vakantiegevoel vast te houden...

 
Het verhaal

Zomer, 1971. Bruno en Valeria zien hoe hun moeder, Anna, op straat gezet wordt door haar jaloerse echtgenoot. Een onzeker leven met talloze verhuizingen en minnaars begint.
 
Heden. De beelschone, optimistische en nog altijd strijdlustige Anna is ziek en heeft niet lang meer. Valeria en Bruno keren terug naar hun geboortestad Livorno om voor hun moeder te zorgen. Dat heeft wat onverwachte gevolgen: een huwelijk, een verloren zoon, een scheiding en een verzoening.


La Prima Cosa Bella
was de Italiaanse Oscar-inzending voor Beste Buitenlandse Film en is vanaf 25 augustus in veertien verschillende bioscopen te zien.


Ze.nl mag 3x2 kaartjes weggeven! Om kans te maken op twee tickets moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 12 september 2011.