Spannende boeken bij Cosmox.nl

Media door Redactie Ze.nl
De maand juni is namelijk de Maand van het Spannende Boek. Dit houdt in dat je bij aankoop van Nederlandstalige boeken ter waarde van 12,50 euro een spannend boek cadeau krijgt. Het spannende cadeau van dit jaar is Onbegrepen van Karin Slaughter. Speciaal voor deze actie schreef Slaughter een nieuw verhaal dat helemaal binnen het thema 'Wetenschapper tegen de misdaad' past.
 
In het boekje wordt een slungelige hoofdboekhouder geschetst die nog bij zijn krengerige moeder woont. Op kantoor staat hij bekend als 'de lul' en zo wordt hij dan ook behandeld. Kortom, een zielig persoon met een miserabel leven. Wanneer hij wordt beschuldigd van twee moorden verschijnt de vrouwelijke rechercheur Albada ten tonele.

Naast het geschenk van Slaughter doet Cosmox er nog een schepje bovenop. Je krijgt niet alleen Onbegrepen bij besteding van 12,50 euro, maar bij de aanschaf van een boek van Loes den Hollander ontvang je tevens het bonusboekje Wodka-Jus.
 
In de mini-thriller, geschreven door Den Hollander, krijgt Birgit te horen dat haar man zelfmoord heeft gepleegd, maar waarom? Wanneer de weduwe van iemand bepaalde zaken over man te horen krijgt, gaat ze op onderzoek uit. Birgit wordt geconfronteerd met het verborgen leven van haar man en komt tot ontdekkingen over haar huwelijk.

Voor ons boekenwurmpjes wordt het dus weer tijd om nieuw leesvoer aan te schaffen en weer helemaal op te gaan in een andere, spannende wereld!