Seks & relaties / Relaties
Relaties

Trends op trouwgebied

De digitale wereld: je eigen trouwsite
Het wordt steeds makkelijker om een eigen website te maken. Via www.trouwplannen.nl kun je je aanmelden voor een eigen trouwsite! Hierop kun je alle voorbereidingen bijhouden, vrienden en familie laten meegenieten van de voorpret en natuurlijk samenwerken met een online weddingplanner. Je site krijgt dan een URL als http://basenwendy.trouwen.com

Moderne trouwkaarten
Ben je op zoek naar moderne en orginele trouwkaarten? Neem dan eens een kijkje op deze site! Zij maken kleurrijke kaarten met een persoonlijk tintje. De mogelijkheden zijn eindeloos! Een eigen ontwerp kan ook ingestuurd worden.
www.koningkaart.nl  

Originele trouwauto
Wil je origineler zijn dan de traditionele koets of een snelle sportwagen? Neem dan een Hummer als trouwauto! En niet zomaar eentje, maar een Hummer in limousine-vorm die ruimte biedt voor maarliefst 16 personen. Ervaar de luxe van de grote limousine in combinatie met de krachtige, stoere Hummer-uitstraling!
www.big-limo.nl  

Kleine losse taartjes
Eigenlijk hoort het er gewoon bij; na de ceremonie samen een enorme grote lekker uitziende bruidstaart aansnijden. Tegenwoordig is het echter heel hip om kleine taartjes te hebben, voor elke gast eentje. Ze zien er net zo sjiek uit als de grote broer, maar hebben een kleiner formaat. Ze staan vooral heel gezellig met z'n allen op een grote tafel, het geeft een heel feestelijk gezicht!
www.cakedufortin.nl  
Foto van Cake Affair - www.cakeaffair.nl

Het topje van de taart
Kies je toch voor een grote echte originele bruidstaart, dan moet er natuurlijk iets op de top! Ben je niet zo van het geijkte duffe bruidspaartje, laat dan een karikatuur van jezelf op de taart plaatsen! Deze site biedt de mogelijkheid om jullie eigen gezichten in het klein én in karikatuur na te maken en op verschillende soorten lijfjes te zetten, zodat je een super originele taart-topping hebt. Je kiest een figuurtje naar keuze en stuurt vervolgens vier foto's van jezelf (voorkant, achterkant, rechterzijde en linkerzijde) per e-mail op. Makkelijker kan het niet!
www.mymemory.nl

Unieke herinnering op video
Wil je een originele, blijvende herinnering aan de mooiste dag van je leven? Huur dan een Bruiloft Zuil! In deze zuil bevindt zich een touch-screen monitor en een camera met microfoon; je eigen babbelbox dus! Gasten kunnen heel makkelijk een persoonlijke videoboodschap voor jullie inspreken. Je kunt de zuil de hele dag laten staan en na afloop ontvang je alle boodschappen op een dvd. De zuilen zijn in verschillende kleuren te huur.
www.bruiloftzuil.nl  

Bedank je gasten in stijl
Natuurlijk wil je je gasten na afloop van het feest een bedankje meegeven. Om eens iets anders te geven dan die standaard bruidssuikers, kun je misschien eens denken aan een blikje met 'Echtgenootjes', grote lollies met een foto van jullie beiden, Fortune Cookies, koffiepads of een klavertje vier dat nog moet uitkomen!
www.huwelijksbedankjes.nl  

Ze.nl wenst je heel veel succes en plezier met de voorpret en natuurlijk een fantastische, onvergetelijke huwelijksdag!