De leukste Koninginnedag-outfits!

Mode & trends door Marcella

Op 30 april is het in heel Nederland weer één groot feest. Ter ere van de verjaardag van wijlen prinses Juliana worden op deze dag alle oranjeversieringen uit de kast gehaald, wordt de vlag uitgehangen en vinden er talloze evenementen plaats.

Elk jaar rijst weer de vraag wat je aan zal doen op Koninginnedag. Je kunt natuurlijk gewoon je spijkerbroek en favoriete shirt aantrekken. Maar wanneer je naar een groot evenement gaat en daar als enige in je dagelijkse kleren staat tussen de oranje massa, zul je je wellicht niet thuis voelen. Dus dan toch maar dat oranje XXL t-shirt dat je ooit gratis hebt gekregen en nu nog ergens in je kast rond slingert? En die 'oh zo leuke' beruchte oranje hoed opzetten? Nee, van ze lang zal ze leven niet! De echte fashionista brengt ook deze dag stylish door!

In de winkels is het af en toe goed zoeken naar een oranje item. Maar aangezien kleur de modetrend is van deze lente en zomer is er gelukkig genoeg keuze. Let bij het kopen van oranje items wel op de kleur wanneer je gaat combineren. Er zijn namelijk verschillende oranje nuances. Natuurlijk hoef je niet een hele oranje outfit aan te schaffen. Combineer oranje met wit; dat zorgt ook net voor dat beetje zomergevoel wat we nodig hebben! 

Ze.nl heeft voor jou de leukste kleding en accessoires uitgezocht, die perfect zijn voor Koninginnedag én die fashion verantwoord zijn. Van topjes en jurkjes tot riemen en  tassen, zodat je van deze dag (en de rest van de zomer) een groot oranje feest kan maken! En bewaar je oranje outfit; je hebt namelijk gelijk een leuke outfit voor het EK voetbal!

1. Top, Pieces 8,95  2. Jurk, New Yorker 24,90  3. Tas, River Island 59  4. Top, New Yorker 9.95  5. Flip flops, H&M 9,90  6. Zonnebril, Six 10,95  7. Oorbellen, Bijoux Brigitte 5,95  8. Jurk, Designers Remix 249  9. Jeans, Closed 149  10. Riem, New Yorker 12,95  11. Top, H&M 14,90  12. Tas, Sarlini 28,75  13. Flaphoed, Patrizia Pepe 39

Met deze oranje outfits zal jij de Queen zijn op Koninginnedag! Ga dus nu op oranje-jacht!