Not that special?!

Relaties door Redactie Ze.nl

Mannen, jongens, opa's, ik kan ze niet meer zien. Ik ben een vrouw, ik wil bemind worden, er moet voor me gevochten worden en even voor de duidelijkheid: deze man heb ik hardhandig laten weten dat mijn pussy wel speciaal is!

Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen het vrouwelijke lichaam en het voorkomen daarvan mooier vinden dan dat van een man. Vrouwen zijn zacht, teder en in omgang een stuk socialer. Vrouwen lenen elkaars kleding en hebben (naar het schijnt) een betere taakverdeling. Ze staan samen in de keuken, doen samen de huishouding en weten eerder hoe de ander zich voelt. Uiteindelijk steken vrouwen allemaal hetzelfde in elkaar. Ze voelen elkaar feilloos aan en weten wanneer de ander behoefte heeft aan een goed gesprek of juist niet.  Vrouwen hebben bewondering voor vrouwen. Ideale combinatie zou je zeggen. Maar als dat zo is, hoe komt het dan dat het gros van de relaties nog steeds uit één man en één  vrouw bestaat?
Vrouwen hebben het geweldig met vrouwen, maar op den duur verandert bewondering in jaloezie. En zo is de cirkel rond.

Wij blijven bij mannen, omdat zij ons faciliteren met de mogelijkheid voor onszelf op te komen. Ze maken ons tot wie we zijn.

Sterk en zelfstandig.

Geschreven door Mimi