Seks & relaties / Zij/hij
Zij/hij

De vergissing die je nooit maakt

Reageer 0

Alles wordt heroverwogen, terwijl je zelf ongeduldig op je horloge kijkt. De tijd kruipt, maar Ze heeft geen haast, want Ze doet het voor jou. Het is jullie avondje uit, dus Ze moet er perfect uitzien, maar het avondje wordt korter en korter.

Geduld is een schone zaak en alleen hij die niet bij zijn volle verstand is, geeft negatief commentaar of jut haar op. Eén verkeerd woord en het korte avondje, dat steeds korter dreigt te worden, is volledig van de baan. Een goed geleerde les.

Tenminste, dat is wat ik denk na elk les, waar ik haarfijn krijg uitgelegd dat de voorbereiding van een vrouw daadwerkelijk is doordacht, uitzonderingen daargelaten. En dat de voorbereiding van de man uit niet meer bestaat dan die kleding uit te sorteren om aan te trekken zonder ook maar één seconde gebruik te hoeven maken van het nieuwe Tefal stoomstrijkijzer waar sinds de aanschaf niet veel meer mee is gedaan, dan het in de kast te gooien om te vergeten dat je het ooit hebt gehad.

Zijn die 5 minuten (alles relatief) die ik meer nodig heb, dan zo erg?

Leuke vraag, gevolgd door een leuk antwoord dat afspeelt in mijn hoofd, maar uiteindelijk toch gekozen voor: 'Nee drop, neem je tijd en doe rustig aan.'

Geschreven door Koos Tactloos

Reageer 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen