Onwetend

Lifestyle door Redactie Ze.nl

... een date.

Zo verkeerd als het klinkt, zo goed is het bedoeld.

In tegenstelling tot een man, voor wie het redelijk eenvoudig is om degelijk voor de dag te komen, is het een behoorlijk stuk lastiger voor de vrouw. Ik ben geheel voor de gangbare schoonheidsidealen en dit voornamelijk omdat het in mijn voordeel werkt. Zeg nou zelf, richtend tot het vrouwelijk publiek, zou je het zelf ook niet een stuk leuker vinden om een mooie vrouw gestoken in uitdagende kleding met daaronder lingerie waar een gemiddeld persoon van boven de vijftig een dotter operatie voor nodig heeft om over heen te komen, dan het verwijderen van de in totaal misschien net drie kledingstukken die de man bij elkaar heeft weten te sprokkelen?

Zijn de vrouwelijke vormen niet mooier?

Mijn mening is duidelijk. Het verbaast me dan ook dat de luxe over het algemeen blijft voorbesteed aan de man. Echter begrijp ik niet waarom en in de hoop van enigszins wat uitleg van de vrouwelijke kant dit stuk.

Waarom wordt er niet meer genoten van elkaar als vrouw? Het schijnt dat alles altijd samen wordt gedaan, maar over het niet kunnen weerstaan van de sensuele verleiding tussen twee vriendinnen geen woord. Nog steeds een taboe, geen durf, of is dit land nog steeds niet vrij genoeg?

Je wordt niet wijzer als je het niet probeert.
Niet beter door alleen theorie.
Niet mooier door geen variatie.
Uitdagender door alleen fantasie.

Geschreven door Koos Tactloos