Vickie versus Paris

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Dat zijn dus twee grote vraagtekens in één zin. Want wie haalt het in zijn hoofd om Beckie uit te roepen tot vrouw van het jaar en what the f*** is een entrepreneur.

Beetje wikipedia'en lost de laatste vraag al snel op. Kort gezegd is een entrepreneur een ondernemende ondernemer. Dat in combinatie met Vickie levert natuurlijk nog meer vragen op, maar oké...

Zelf snapt ze het blijkbaar ook niet helemaal.

'In mijn dagen als Spice Girl was ik gezegend om veel awards te krijgen', zei de vrouw van David Beckham tijdens de ceremonie in Londen. 'Dat is sindsdien nooit meer gebeurd.'

Zijn we opeens met z'n allen vergeten dat deze vrouw het als een mak lammetje over zich heen liet lopen, dat haar vent zijn testosteron niet de baas was en dat heeft botgevierd op Rebecca Loos.
Ze had die prijs meer dan verdiend als ze zich had opgesteld als een zelfstandige vrouw met eigenwaarde en die vent keihard de deur had uitgeschopt en er een public statement van had gemaakt dat dit gedrag onacceptabel is.
Helaas deed ze toen alles behalve dat. Door een 'Ik sta achter mijn man' statement te maken liet ze zich door hem naar een of andere première slepen waar hij stond te flirten met de camera's zonder enige aandacht aan Vickie te schenken. En dat terwijl zij probeerde haar gezicht in de plooi te houden en niet in huilen uit te barsten.

Een voorbeeld voor de gemiddelde Britse tiener of vrouw kun je haar niet noemen. Vickie heeft best een mooi koppie maar is verder zo mager als een kleerhanger. Bij de fotoshoot voor haar laatste parfum werden dan ook geen overtollige kilootjes weggeretoucheerd, maar werd ze voorzien van een J-lo-behind, zodat men toch nog kon zien dat ze op de foto stond.
Waarom  geven ze die prijs niet aan iemand die hem wel verdiend heeft, iemand die door de wol geverfd is en een voorbeeld kan zijn voor andere vrouwen?

Paris Hilton misschien?

Paris moest in eerste instantie 45 dagen celstraf uitzitten, nadat ze zonder rijbewijs in haar blauwe Bentley was aangehouden. Na een beetje geouwehoer werd van die 45 dagen 23 dagen gemaakt.
Voordat ze de bajes in moest verscheen ze nog op MTV, waar ze aan de journalisten mededeelde dat ze erg bang was maar er ook klaar voor was en sterk probeerde te zijn.

Paris: 'Ik had de keuze om naar een gevangenis te gaan waarvoor je kan betalen. Dat heb ik geweigerd omdat ik vind dat de media me anders neerzetten dan hoe ik ben. Door naar deze staatsgevangenis te gaan laat ik zien dat ik als ieder ander zal worden behandeld. Ik ga mijn tijd uitzitten. Op een eerlijke manier.'

Ook vertelde ze duizenden brieven van over de hele wereld te hebben ontvangen van fans die haar steunen. 'Dat inspireert en helpt me enorm. En ik hoop dat ik een voorbeeld ben voor jonge mensen.'
Als dat toch geen voorbeeld is voor jonge tieners in de verenigde staten!
Na alle mediapoeha is ze uiteindelijk na DRIE dagen vrijgelaten. Volgens sommige berichten vanwege haar gezondheid 'iew ze hebben geen stylist', volgens andere berichten omdat haar advocaat een goede deal heeft gesloten. Paris zit nu met een enkelband 'als dat haar gezondheid maar niet schaadt' in haar villa in Hollywood.

Wat mij betreft zijn het allebei verliezers. Ze hebben nog nooit iets zinnigs betekend voor de mensheid dus waarom zouden ze een prijs moeten verdienen? Aan de andere kant... Misschien verdienen ze wel een prijs voor al hun onnozelheden, zodat wij ons daaraan kunnen irriteren en weer kunnen relativeren. En onszelf misschien ook wel een klein beetje beter kunnen voelen...

Ik kan hier nog wel iets over proberen te zeggen maarre...I rest my case!

Geschreven door Reza