Scapa tassen en riemen

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Tassen zijn een belangrijk onderdeel van de garderobe van de vrouw geworden, merkte ook Scapa. Voor elke gelegenheid moet een zichzelf respecterende vrouw een tas hebben: de basistas, het chique exemplaar, een nonchalante bag, enzovoort. De Scapa-collectie is dan ook in thema's uitgewerkt: van functionele basis tot trendy modellen. De uitstraling van de tassen is verfijnd en luxueus, door het gebruik van soepel, natuurlijk gekorreld leer. Ook de trend van hoogglanzend croco wordt op de voet gevolgd. De kleuren zwart en bruin zijn toonaangevend in de collectie, maar ook met metallic wordt geëxperimenteerd.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

De tassen die Scapa aanbiedt, hebben kleuren die variëren tussen een zilverachtige loodkleur en brons. Ook de interesse voor vintage-achtige materialen blijft, maar door het gebruik van een zacht glanzende finish krijgt deze een heel nieuwe uitstraling. Ook de trend van grote, platte modellen wordt op de voet gevolgd. Rechthoekige en afgeronde modellen, zakjes aan de buitenkant, sober verwerkte studs.

Afbeelding verwijderd door redactie Afbeelding verwijderd door redactie

Voor de meer sportieve vrouw is er een uitgebreid gamma tassen: cross-overs en grote schoudertassen met opgestikte zakjes die zowel functioneel als decoratief zijn. Het gebruik van stropjes, ringen en gespen geven ze een eigen karakter. Bruin en zwart zijn ook hier de absolute favorieten. Ook de luxueuze reistas blijft in de collectie: in kalfsleer of animal-print.

Verkoopsinformatie Nederland: 076 565 88 80