Shop-tip: de website flavourites!

Cadeaus & hebbedingetjes door Marieke_B

Help! Hoe kom ik hiervan af? In ieder geval niet door de site Flavourites te bezoeken! Een simpele constructie, maar oh-zo succesvol. Twee dames Natascha en Marije kwamen op het geniale idee een fleurige en kleurige website op te zetten waarop alle links naar hippe (en nuttige!) webshops verzameld zijn. Naar eigen zeggen omdat ze door de drukte van kids en de fulltime baan afhankelijk zijn van de massale koopavonden en zaterdagen. Geen pretje om dan in de grote stad uitgebreid je inkopen te doen.

Internet is dus dé oplossing; online-shopping maakt de laatste tijd een enorme opmars. Dan hebben we het natuurlijk wel over professionele sites, niet over de sites voor particulieren waar je altijd het risico loopt of je je gekochte product überhaupt wel krijgt. En als je die mazzel hebt, moet je ook nog maar afwachten of het niet van ellende uit elkaar valt. Of je moet alsnog de deur uit om ergens op een neutrale plek met de handelaar af te spreken. Shoppen vanuit je luie stoel is tegenwoordig echter HOT én ook betrouwbaar, als je je spulletjes maar bij de juiste website bestelt.

'Internet is één grote snoepwinkel, met veel hippe en verrassende webshops.' Flavourites.nl

En in die snoepwinkel worden wij maar wat graag rondgeleid. Neem snel eens een kijkje, maar ik waarschuw alvast: je wordt hier écht heel hebberig van... Ik heb deze schattige telefoonaccessoire al gescoord! :-)

Geschreven door Marieke_B