Roberto Cavalli for H&M

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De sfeer die de collectie uitademt zal een typische fantasierijke glamoureuze 'Roberto Cavalli sfeer' zijn wat betreft kleur, prints en stijl.

De mannenlijn van deze nieuwe collectie zal bestaan uit twintig producten en de vrouwenlijn uit maarliefst vijfentwintig producten waaronder lingerie en accessoires. Ook wij krijgen nu dus de kans om kleding te dragen die normaal wordt ontworpen voor de sterren en de internationale jetset! Sterren die zoal in Cavalli gesignaleerd worden zijn onder andere Victoria Beckham, Madonna, Beyoncé, Jennifer Lopez en Charlize Theron. En vanaf 8 november heeft iedere 'ZE' dit voorrecht!

Volgens Margareta van den Bosch, hoofd design van H&M, vertegenwoordigt Roberto Cavalli een overdadige, succesvolle lifestyle en is er in Cavalli's wereld geen plaats voor bescheidenheid. Dat betekent dan ook dat Cavalli's collectie voor H&M niet zal bestaan uit doorsnee kledingstukken en alledaagse basics maar dat we geconfronteerd zullen worden met Roberto Cavalli's flamboyante ontwerpstijl.

Voor diegenen die niet zo'n zin hebben om in alle vroegte in een slaapzakje voor de dichtstbijzijnde H&M te gaan liggen (flashback Viktor&Rolf), maar wel altijd paraat achter de computer zitten; een selectie van de collectie zal ook te verkrijgen zijn op H&M's online shop!

Al nieuwsgierig geworden? Een aantal foto's van de collectie zijn uitgelekt op het internet! Ze zijn te vinden op deze Zweedse blog.

Geschreven door Joline