Hét must-have jurkje voor deze zomer!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Waar ik het over heb? Over de 'cotton spandex jersey bandeau pencil dress' van American Apparel.

Dat is een hele mond vol en wel een erg lange naam voor zo'n eenvoudig ogend jurkje. Maar achter dit eenvoudig ogende jurkje gaat een multifunctioneel kledingstuk schuil. Volgens American Apparel is dit jurkje op vijftien verschillende manieren te dragen, maar ik denk dat ik er ondertussen al wel dertig heb ontdekt. Dit jurkje functioneert namelijk niet alleen als jurkje, nee, je kunt het zelfs dragen als rok of truitje!

Nieuwsgierig geworden? Hier kun je op vijftien korte filmpjes zien hoe je dit ingenieuze jurkje kunt dragen. Kan je nu niet wachten en wil je dit jurkje gelijk in je kast hebben hangen? Klik dan hier en bestel dit super item online! Maar dan moet je wel eerst zien te kunnen kiezen uit de zestien hippe kleuren waarin ze te verkrijgen is. Wil je dit jurkje toch liever nog even in de winkel passen? Dat kan natuurlijk ook, American Apparel heeft een vestiging in de Meent in Rotterdam en in de Westerstraat in Amsterdam.

American Apparel heeft ook nog een hoop andere leuke kledingstukken in de collectie, alhoewel ik dit jurkje wel het klapstuk vind. Ook leuk om te vermelden is dat American Apparel gebruik maakt van organisch katoen, want milieuvriendelijk zijn is natuurlijk altijd een goede zaak!

Geschreven door Joline