De Perfecte Man

Single & daten door Redactie Ze.nl

...en in bed moet er natuurlijk ook iets te beleven zijn. Is het zo dat de perfecte man is uitgestorven of willen wij teveel? Het kan toch niet zo zijn dat we dan maar genoegen moeten nemen met bij-gebrek-aan-beter-mannen? So.. Who' s got it all?

De perfecte man als zodanig blijkt niet te bestaan. Wij streven naar perfectie die er nooit eeuwig zal zijn. In het begin van de relatie zal de man zich voor 100% inzetten en komt hij redelijk in de buurt van 'Mr. Perfect'; jammer genoeg neemt dit gedrag af in de loop van de tijd. Toch zeggen bijna alle koppels dat zij de ware zijn voor elkaar. Hoe toevallig is het dat de helft van deze koppels een jaar later weer gescheiden is. Blijven zoeken naar "jouw dekseltje" kan iets opleveren, maar garandeert niets voor de toekomst.

De mannen die ik in de afgelopen jaren heb ontmoet missen allemaal iets dat ik belangrijk vind en nodig heb om te blijven plakken. De daarbij behorende conclusie kan zijn dat ik niet alles eruit haal wat erin zit. Zijn wij vrouwen passief in onze zoektocht?

Donderdag 12.26 uur. De bel gaat. Ik doe de deur open en val flauw van de verschijning die er voor me staat. Groot, gespierd, sexy... Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. Hij stelt zichzelf voor, komt naar binnen en pakt de stofzuiger.

Bovenstaande is bij deze onjuist verklaard.

Geschreven door Mimi