Schaam, ik heb haar!

Lifestyle door Redactie Ze.nl

Alle haartjes die maar een beetje van het 'normale' afwijken probeer ik haast dagelijks te bestrijden... Verschillende hulpmiddelen zet ik hier voor in en ik heb hier zelfs mijn toekomstplannen op aangepast!

Zo heb ik als doel gesteld dat, later als ik groot ben en ongegeneerd stinkend rijk ben, ik een peperdure laserbehandeling ga betalen en dat al mijn overbodige haartjes gaan falen!

Weg ermee, geen Venus en mesjes meer die te duur zijn voor wat je krijgt en ook niet meer onnodig pijn lijden tijdens de zoveelste harsbehandeling, dat zou toch fantastisch zijn?!

Tot die tijd moet ik maar hopen op een rijke vent en om deze vent te veroveren, scheer ik trouw elke morgen mijn okseltjes en bikinilijntje. Omdat ik mijn rijke vent, die aan mijn persoonlijke eisen-lijst voldoet, nog niet heb gevonden, doe ik diverse pogingen om zelfstandig rijk te worden.

Hollands Glorie Casting begrijpt dat en stuurde mij een mailtje met de vraag of ik een leuke barvrouw wilde spelen in de nieuwe komedie Harold and Kumar 2. De verdiensten waren redelijk en de ingehuurde tijd beperkt, dus perfect! Er was alleen één maar.. of ik   mij okselhaar kon laten staan.
 
(Volgens de Amerikanen zijn alle Europese vrouwen zwaar behaard en een barvrouw met okselhaar is natuurlijk een goede grap...)

Hmm, okselhaartjes hebben is voor mij een probleem! Ik wierp gelijk een blik onder mijn truitje, de geur van Rexona Deo kwam mij tegemoet, maar geen haren te bekennen! Die ochtend had ik uiteraard weer de grasmaaier ingezet...

In hetzelfde mailtje wordt mij gelukkig een tweede kans geboden; of ik de methode, laat-alles-maar-groeien, wil toepassen?! Natuurlijk vind ik dit een belachelijk idee, maar geld verdienen op een grappige manier vind ik weer iets minder belachelijk. Ik begin wat, zoals een echte weegschaal dat doet, met wikken en wegen en het geld vind ik zwaarder wegen dan al mijn haartjes willen wegvegen! Ik kan zelfs besparen op één Venus-mesje, dus opgeteld is het een win, win, ik-win-situatie!

De eerste morgen sla ik het scheren van mijn oksels over en ik kijk of ik al een, volgens Amerikaanse begrippen, typisch Europeaanse vrouw ben. Dit valt vies tegen, oké geen babyhuidje meer, maar ook geen bos krullen!

Na ochtend één heb ik bij ochtend twee wat hogere verwachtingen, maar ook dat valt tegen! Een dip kon ik het niet noemen, maar angst om ooit op het juiste niveau te komen was zeker wel aanwezig.

Bij ochtend 3 denk ik aan nephaar. Op het feestje van vrijdag wil ik zeker weer mezelf zijn en dat is dus niet met vogelnestjes van okselhaar. Een andere manier om geld te verdienen is vast geen probleem, ik aarzel, tril en besluit, weg met de haartjes en de kans op deze 'fantastische' rol is verleden tijd! GAME OVER