NetAls Sienna Miller

Sienna is na haar verbroken relatie met overspelige en knappe acteur Jude Law vaker in het nieuws geweest dan dat iemand voor ogen kon houden. De 'bohemian chick' schijnt er zelfs zo'n last van te hebben dat een verhuizing naar de States er voor haar misschien wel in zit. Maar tot dat het zover is heeft zij nog altijd de hippe zonnebril om zich achter te verschuilen.

Zo is zij recentelijk gespot met deze zwarte oldschool Ray-Ban look-a-like, waarmee Jack Nicholson en Johnny Depp hun kenmerkende stijl hebben neergezet in de jaren '90. Johnny Depp werd hiermee zelfs een van de meest begeerde mannen in de jaren '90. De Ray-Ban bril die 'vroeger' sexy stond bij deze mooie mannen, staat hippe chicks als Kate Moss en Sienna Miller anno 2007 nog hotter en met stijl! En helemaal onopgemerkt zoals Sienna dat eigenlijk bedoelde is 'ie zeker niet; 'Ja wat wil je met die bril?!'

Voor maar 14,95 heb jij dit hippe zomer exemplaar binnen een paar dagen op jouw trendy zomer lokken staan!  Klik hier om de zonnebril te bestellen!