Ex-manager Glennis gooit met modder

Celebs door Redactie Ze.nl
Na het niet behalen van het Eurovisie Songfestival in 2005, beëindigden John en Glennis hun samenwerking, maar de afgelopen tijd begon het gekibbel tussen de twee pas echt. Aan Shownieuws meldde John dat hij met een enorme schuld was achtergebleven. “Het eindsaldo was rond de 218.000 euro negatief, wat in feite via het contract verdeeld zou moeten worden”, zei hij. Volgens John zou Glennis hier zich niet aan gehouden hebben en dat zou een boel ellende hebben opgeleverd.

Nu Glennis een nummer 1-hit gehad heeft en een Gouden Plaat scoorde met haar cover van Afscheid van Volumia, vindt John dat de zangeres onnodig met modder aan het gooien is. “Ik heb de aanval niet geopend”, zegt hij. “Nu gaat ze om onbegrijpelijke reden terugtrappen. Ze kraamt waanzin uit. Ze was moeilijk coachbaar en vatte alles op als kritiek. Daarnaast lag ze ook maar de hele dag in bed.”

Glennis zou John verwijten hebben gemaakt over anorexia. De zangeres wilde wel reageren op de aantijgingen: “Ik ben er klaar mee. Ik wil deze periode achter me laten en mij niet tot dit niveau verlagen.” Het huidige management van de zangeres was niet bereikbaar voor commentaar.