Lifestyle / Celebs
Celebs

Mark Owen slapeloos door tournee

Take That staat vanaf vrijdag voor het eerst in zestien jaar weer in de originele bezetting op de planken. Wel heeft Mark er ontzettend veel zin in. “Ik heb weinig geslapen”, zegt hij. “Maar we zijn ervan overtuigd dat het geweldige shows gaan worden.”

Robbie Williams, die zich in juli van vorig jaar weer bij de boyband voegde nadat hij zijn collega’s in 1995 met ruzie verliet, ziet de tournee ook zitten. Hoewel hij eerder aangaf dat hij een hekel heeft aan tournees, moet hij dit keer worden geremd. “Rob zegt altijd: ‘Kom op jongens, we gaan er tegenaan!’”, vertelt Mark in het interview. “We moeten hem soms zelfs tegenhouden. Maar we zijn allemaal enthousiast over het neerzetten van een grootse show.”

Wat die grootse show precies gaat inhouden, houdt de 36-jarige zanger nog geheim. “We spelen in ieder geval de nieuwste single, Love Love”, zegt hij. “Maar voor de rest moet je afwachten. En komen kijken!”

De wereldwijde tournee van Take That start vrijdag en bestaat uit ruim dertig concerten. Vrijwel alle shows zijn al uitverkocht. Op 18 juli staan de heren in de Amsterdam Arena, voor dat concert zijn nog wel kaarten te koop.