Lifestyle / Celebs
Celebs

Wie wordt Gordons opvolger?

Dries Roelvink was al in de race om de vijfde Topper te worden, maar hij heeft ook al aangegeven dat hij Gordon wel zou willen opvolgen. “Dat is me op het lijf geschreven”, zei Dries gisteren tegen RTL Boulevard. “Ik zing hetzelfde soort nummers en bij mijn optredens hangt ook altijd zo’n sfeer.”

Dries is niet de enige die zich aanbevolen houdt, ook Wolter Kroes sluit niet uit dat hij Gordons functie wil overnemen. De 42-jarige zanger heeft er wel oren naar, maar alleen onder bepaalde voorwaarden. “René moet mij zelf bellen, ik ga geen auditie doen”, zegt hij tegen het AD. “Als het dan muzikaal interessant is en mijn carrière niet in de weg staat, wil ik er best over nadenken.” Een stuk classy’er dan de manier waarop Dries het aanpakt, maar of het ook effectief is...?

Wolter denkt dat hij wel bij het bonte gezelschap zou passen: “Eén ding is zeker: ik kan die ArenA knettergek maken.” Ondanks dat wil hij niet in een verenpak het podium op.

Dries en Wolter betreuren het vertrek van Gordon allebei. Wolter: “Ik ga meer de hoek van René in, een serieuze zanger. Wat dat betreft is het jammer dat Gordon weggaat, zo’n nicht heb je echt nodig.”

Gordon denkt hier hetzelfde over, hij zegt wakker te hebben gelegen van zijn beslissing. “Maar op een gegeven moment ben je gewoon creatief uitgepraat. Hoeveel medleys kan je zingen, hoe gek kunnen de kostuums? Ik heb altijd met veel plezier nagedacht over hoe we konden verrassen. De Toppers is een volksfeest geworden, waar ik me altijd met volle overgave voor heb gegeven. Ik krijg bijna spijt...” Maar, zoals Gordon zelf ook aangeeft: “Dingen worden pas mooi als er ook een eind aan zit.”

Wie vind jij de beste opvolger voor Gordon? En wie moet volgens jou de vijfde Topper worden? Wij zeggen, stuur René, Gordon, Gerard, Jeroen, Dries én Wolter met z’n allen het podium op! Succes en een feestje gegarandeerd.