Lifestyle / Celebs
Celebs

Justin Timberlake weer single

Natuurlijk is het altijd sneu als een relatie beëindigd wordt, maar waarschijnlijk wordt menig vrouw stiekem best vrolijk bij het horen van dit bericht. Het gonsde al langer van de geruchten over een eventuele breuk, maar het koppel ontkende dit altijd. Justin en Jessica werden vorige maand nog samen gespot tijdens het Oscarfeestje van Vanity Fair, maar toen zou het al overduidelijk zijn dat het de verkeerde kant op ging. Nu is officieel bekend geworden dat de Sexy Back-zanger en de 29-jarige actrice uit elkaar zijn. Ze waren sinds 2007 samen.

Hoewel gezegd wordt dat Justin en Jessica samen besloten hebben om ieder hun eigen weg te gaan, meldt entertainmentwebsite E! Entertainment dat Jessica kapot is van verdriet. Volgens haar vrienden is daar niets van waar. "Dat is onzin. Jessica is een onafhankelijke en trotse vrouw, die haar eigen carrière heeft. Het gaat goed met haar."

Volgens een bron dicht bij het koppel blijft er van beide kanten geen wrok achter. "De beslissing was wederzijds, ze wisten allebei dat het tijd was voor iets anders." Ook de woordvoerder van Justin meldt dat het stel nog steeds bevriend is. "Ze voelen niets anders dan liefde en respect voor elkaar. Ze hebben het echt samen besloten."

Eind goed, al goed dus... Wie zal de volgende vlam van Justin worden?