Johnny blijft van Bridget houden

Celebs door Redactie Ze.nl

Johnny vertelt: "We zijn alle twee volwassen. De aandacht voor deze kinderen waar de Guusje Nederhorst Foundation voor opkomt, staat nu even voorop. Vandaag zou Guusje 42 jaar zijn geworden en het is ook de dag waarop zij acht jaar geleden werd begraven. We herdenken haar vandaag door kinderen die noodgedwongen in allerlei centra in Nederland wonen, een heerlijke dag te bezorgen."

"We gaan normaal met elkaar om," aldus Johnny. "Er is wel iets voorgevallen, maar er is geen ruzie. Dit weekend gaan Bridget en ik kijken of we er samen kunnen uitkomen. Hoe dit ook afloopt, ik zal van haar blijven houden. En er ook altijd voor haar zijn."

Bridget zat er in eerste instantie minder op te wachten om deze dag bij te wonen. Zij had zich namelijk afgemeld, maar besloot naderhand toch te gaan.

Bridget en Johnny zijn nu 5 maanden samen. Op hun vakantie naar Bali kregen de tortelduifjes zo'n ruzie, dat de blondine haar spullen heeft gepakt en weer naar Nederland is vertrokken. Dit terwijl ze nog langs Johnny's halfzusje in Australië zouden gaan. Hij heeft echter zijn reis afgemaakt en is nu net terug van zijn gezellige vakantie.