Heidi heeft spijt van ingrepen

Celebs door Redactie Ze.nl

De The Hills-realityster had niet verwacht dat de cosmetische ingrepen haar lijf zo zouden beschadigen. In het Amerikaanse tijdschrift Life & Style geeft Heidi zich bloot en laat ze al haar littekens zien.

"Sommige delen van mijn lijf zagen er nog slechter uit dan voor de operatie," vertelt Heidi verdrietig. "Dit is niet waar ik voor tekende." De arts die destijds de operaties uitvoerde kan ze niet meer voor de rechter slepen: de man overleed in augustus aan de gevolgen van een auto-ongeluk.

"Het litteken dat werd veroorzaakt door mijn kincorrectie is waarschijnlijk de meest zichtbare, maar de allerergste zit op mijn borsten. Ook het litteken onder mijn borsten is eng," legt Heidi uit. "Mensen die een auto-ongeluk hebben gehad, hebben minder littekens dan ik op mijn lichaam heb."

De 24-jarige realityster is kapot van de schade die ze aan haar lichaam heeft gebracht. "Ik zou willen dat ik niet als Barbie word gezien of hoe ze me ook noemen. Plastische chirurgie heeft mijn carrière en persoonlijke leven verwoest," aldus Heidi. Eigen schuld, dikke bult of toch zielig?