Peter Andre maakt huwelijk kapot

Celebs door Redactie Ze.nl

"Mijn huwelijk met mijn Polly is kapotgemaakt door hem toen hij haar allerlei sexy sms'jes begon te sturen. Daarom geef ik hem op als reden van onze scheiding. Ik vond honderden suggestieve sms'jes als: 'Ik lig in mijn bed, alleen.. Was jij maar hier', waarop zij schreef: 'Ik ben ook alleen, ik mis je'. Ook schreef ze hem dat ze van hem hield. Ons huwelijk was goed, tot dit begon." aldus Lee.

Peter was zich volgens zijn woordvoerder van geen kwaad bewust: "Hij heeft die vrouw maar één keer ontmoet. Ze hebben wel contact via de sms gehad, maar dat was voordat hij wist dat ze getrouwd was. Daarna heeft hij het contact verbroken. Dus hij kan nooit de reden voor de scheiding zijn."

Toen Lee de pikante sms'jes had gevonden, kregen hij en zijn Polly verschrikkelijk ruzie. "Ik vertrok, maar kwam een paar dagen later terug om het goed te maken. Toen zag ik dat ze hem een doos chocola had gestuurd! Daarna gingen ze gewoon door met sms'en. Tientallen per dag. Zoveel heb ik er nooit gekregen."

Lee baalde er zo van dat hij Peter belde voor een verklaring. "Hij was erg aardig, maar zei me dat ze nooit had gezegd dat ze getrouwd was, terwijl zij heeft gezworen dat ze dat wél had gezegd. Hij beloofde het contact te verbreken. We besloten ons huwelijk een tweede kans te geven, maar toen ze terugkwam van een werkvakantie kreeg ik een sms dat ze wilde scheiden. Het ergste is nog wel dat ze iedereen zegt dat het aan mij lag."

Sindsdien heeft de zanger geen contact meer met Polly. Volgens een vriend wil de vrouw wel meer dan een vriendschap met hem, maar daar heeft Peter geen interesse in.