Moeder van toyboy Madonna niet blij

Celebs door Redactie Ze.nl

De 44-jarige moeder van Brahim, Patricial Vidal, is niet zo blij met de nieuwe vlam van haar zoon. Ten eerste is haar nieuwe schoondochter Madonna, is ze acht jaar ouder dan haar en is ze ook nog eens geen moslim.

"Mijn mond viel open toen ik me realiseerde dat mijn zoon Madonna's nieuwe vriendje was," aldus een geschrokken Patricial. Haar zoon vertelde het 'goede' nieuws tijdens een telefoongesprek: "Hij zei dat ze acht jaar ouder was. Ik dacht dat hij bedoelde dat ze acht jaar ouder was dan hij... Tot hij zei: 'Nee joh, ik bedoelde dat ze acht jaar ouder is dan jij! En haar naam is Madonna'."

Moederlief wist meteen over welke Madonna haar zoon het had: "Zij was al een grote ster toen ik jong was, laat staan toen Brahim jong was. Het is nogal een rare situatie. Wij zijn niet heel blij met het feit dat onze zoon een relatie heeft met een niet-moslim. Dat het om Madonna gaat maakt het nog meer ingewikkeld..."

Misschien een kleine opluchting voor de niet zo blije schoonmoeder: normaliter duren de relaties van Madonna met jonge mannen niet zo heel lang. Jesus Luz heeft het een jaar met de zangeres uitgehouden.