Sylvie is Glamour Woman of the Decade

Celebs door Redactie Ze.nl

Beau Monde bestaat in oktober vijftien jaar en vond dat een perfecte aanleiding om te onderzoeken hoe het met het glamourgehalte in ons land gesteld is. Onderzoeksbureau Intomart GfK deed een groot onderzoek naar 'glamour' onder vrouwen tussen de 20 en 65 jaar, met als kernvragen: wat is glamour en wie heeft het?

Op de tweede vraag antwoordt een overwegende meerderheid: Sylvie van der Vaart. De beeldschone presentatrice en voetbalvrouw laat hiermee vier andere favorieten -Linda de Mol, Leontine Borsato, Yolanthe Sneijder-Cabau en Patricia Paay- achter zich. "Een échte glamourvrouw verlaat nooit zonder lippenstift en mascara haar huis, rijdt in een dure auto en draagt uitsluitend prijzige merkkleding," zo oordeelt vrouwelijk Nederland. Volgens de ondervraagden voldoet stijlicoon Sylvie aan dit plaatje.

Maar het draait niet alleen om uiterlijk. Van der Vaart is een sterke, grootse persoonlijkheid, spontaan en heeft een positieve uitstraling, vindt de Nederlandse vrouw. "Sylvie straalt altijd. Zelfs tijdens zware periodes in haar leven." En: "Een heel moedige meid! Trouwen tegen de verdrukking in, verkassen naar Duitsland, kanker overwinnen. Sylvie is een glamourvrouw van de nieuwe generatie, een zeer sterke dame."

Van der Vaart zelf zegt in de nieuwe Beau Monde, die vanaf 20 oktober in de winkels ligt, 'vereerd' te zijn met de titel van Glamour Woman of the Decade. "Door de afgelopen periode heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, waardeer ik meer wat ik allemaal heb en kan. Ook wat mijn uiterlijk betreft. Daarom ben ik er nu ook zo trots op dat de Nederlandse vrouw me deze prijs gunt."

Gefeliciteerd Sylvie!