Julia Roberts wil kind adopteren

Celebs door Redactie Ze.nl

Hoewel Julia al drie kinderen heeft, heeft ze plannen voor gezinsuitbreiding. Volgens vrienden is het stel klaar om een kindje uit het buitenland te adopteren. "Julia wilde altijd meer kinderen, maar er waren twee dingen die haar tegenhielden," vertelt een vriend aan het Amerikaanse tijdschrift The National Enquirer. "Ten eerste waren haar vorige zwangerschappen zwaar omdat ze last kreeg van complicaties. En ook haar carrière eiste ontzettend zijn tol. Maar nu ze promotieactiviteiten voor Eat Pray Love aan het afronden is, denkt ze dat het juiste moment is aangebroken om te adopteren."

Julia heeft een bijzondere band met India, zo is de actrice een aanhanger van het hindoeïsme. Een insider vertelt: "Julia heeft een speciale connectie met India, vooral na de opnames daar voor Eat Pray Love. Maar ze wil graag alle opties een beetje openhouden, het idee om een kindje uit Bali te adopteren staat haar ook erg aan."

Naar verluidt zouden Angelina en Brad een diepe indruk op de actrice hebben gemaakt. Het feit dat ze zes kinderen hebben en een carrière als filmster kunnen combineren, heeft Julia ervan overtuigd dat er meer mogelijk is, ook voor haar.