Sylvie en Rafael vinden nieuw stulpje

Celebs door Redactie Ze.nl

Nu Rafaels voetbalcarrière verdergaat in Engeland, verhuist het hele gezin van Madrid naar Londen. Kort na het nieuws van de transfer ging Sylvie onmiddellijk op zoek naar een nieuw stulpje. Het stel kijkt uit naar hun nieuwe start. 

"We verheugen ons er ontzettend op," vertelt de presentatrice in het entertainmentprogramma Shownieuws. "Dan hebben we weer een stabiele thuisbasis. Dan kunnen we als gezinnetje samen in een huis wonen. Dat klinkt voor iedereen heel normaal, maar wij leven een beetje als nomaden." En dat is niet zo'n vreemde uitspraak: Sylvie reisde voor haar televisiewerk veel op en neer naar Duitsland. "Je loopt wel een beetje met je ziel onder de arm als je constant in hotels slaapt," vindt Sylvie. "We hebben een 4-jarig kind, dat wil je natuurlijk een lekker huis geven en een tuin om in te spelen."

Het huis is gelegen in de Londense wijk Hadley Wood. "Het is een vrijstaand huis met een grasveld, waar Damián heerlijk kan voetballen," vertelt Sylvie. "Het is buiten Londen, wat natuurlijk lekker rustig is. En Raf hoeft dan niet in de file te staan."