Ultimatum voor Robin Zijlstra

Celebs door Redactie Ze.nl

De 30-jarige zanger haalde eerder al de finale van Idols en probeerde het daarna nog eens als Mystery Popstar in de talentenjacht Popstars. Helaas ging het daarna niet hard met de carrière van Robin, ondanks dat hij toch behoorlijk wat fans heeft. "Tijdens Popstars heb ik tal van aanbiedingen gekregen. Als ik al die producenten had geloofd, dan zou ik nu wereldberoemd zijn en al meerdere albums in de winkel hebben liggen. Maar het is niet zo gelopen," vertelt de blonde zanger aan De Telegraaf.

Robin erkent dat zijn aspiraties als artiest zijn relatie behoorlijk onder druk hebben gezet. "Het geduld van mijn vriendin was op. En gelijk heeft ze," vindt de zanger. "Linda en ik zagen elkaar nauwelijks meer. Ik trad op, of was in de studio. Tijd voor mijn relatie had ik niet. En ondertussen kwam er nauwelijks geld binnen."

Robin maakte een afspraak met zijn vriendin. "Als het na Popstars nog niet echt iets zou worden, dan zou ik een andere baan zoeken. Tenminste, een bijbaan. Want ik wil natuurlijk wel blijven zingen. Ook zou ik meer tijd maken voor ons samen."

Sinds kort werkt de zanger als begeleider in de buitenschoolse opvang in Amsterdam. "Leven van twee inkomens biedt toch meer mogelijkheden."