Jokertje heeft dames voor het uitzoeken

Celebs door Redactie Ze.nl

"Ze komen op me af als ik in de stad ben. Ik neem niet alle telefoonnummers die ik krijg aan, maar met een leuke griet ga ik echt wel daten," zo zegt hij in een interview met De Telegraaf. De 20-jarige Hagenees heeft al verschillende afspraakjes gehad. "Ik ben single en ik geniet ervan."

Of hij het tijdens zijn drie weken durende vakantie op Chersonissos ook gezellig heeft gehad met zijn vrouwelijke huisgenoten Barbie, Elize, Roos of Kabouter wil hij niet kwijt. "Iedereen wil weten wat er allemaal gebeurt, maar ik heb maar één tip en dat is kijken." Wel bekent hij dat hij de zeven andere kandidaten nog steeds ziet. Regelmatig maakt de groep het uitgaansleven van Den Haag onveilig.

Toch wil Jokertje benadrukken dat het bij hem niet alleen maar om feesten en zuipen gaat. "Wat je in Oh Oh Cherso ziet, gebeurt ook op vakanties van andere jongeren. Het gaat dan om genieten en dan neem je een drankje extra."

De Hagenees zit momenteel in het laatste jaar van de mbo-opleiding Facilitair Leidinggevende en hij heeft ambities om daarna nog een hbo-opleiding Facilitair Management te volgen. "Ik wil een baan vinden waar ik mezelf kan zijn en niet alleen op kantoor hoef te zitten."