Victoria Beckham deelt ontwerpgeheimen

Celebs door Redactie Ze.nl

De dagen dat Victoria Beckham begon als Spice Girl liggen ver achter haar. Inmiddels is ze hard op weg een heel imperium op te bouwen. Haar kledingontwerpen worden zowel in binnen- als buitenland goed ontvangen: regelmatig zien we haar klassieke jurkjes langskomen in de populaire Amerikaanse televisieserie Gossip Girl en ook A-list sterren als Cameron Diaz en Jennifer Lopez lopen weg met haar mooie, chique creaties. Dat haar inspanningen z'n vruchten afwerpen, bleek toen ze onlangs werd genomineerd voor een British Fashion Council Award, één van de meest prestigieuze awards voor designers.

Met het mode-evenement New York Fashion Night Out voor de deur zijn de verwachtingen van Posh hooggespannen. Vic heeft op indrukwekkende wijze het respect van de kritische modewereld af weten te dwingen. Wat is haar geheim? "Ik doe niks maar half," vertelt ze. "Als je iets doet, moet je het ook goed doen vind ik."

Over haar werkwijze: "Als ik een kledingstof binnenkrijg, vouw ik het om mezelf heen en vraag ik de assistente of ze het materiaal wil vastpinnen. Ik zal niet zeggen dat ik een meesterontwerper ben, maar het moet wel passen bij wat ik wil uitstralen. Daarom vraag ik mezelf dan af: 'zou ik dit dragen'? Maar ik heb nog een lange, lange weg te gaan als ontwerper," aldus Victoria.

Ze heeft nog wel iemand op haar verlanglijstje staan om mee te werken. "Michelle Obama. Ik zou haar dolgraag eens aankleden in één van mijn ontwerpen."

Wat vind jij van Victoria's kledinglijn?