Doutzen Kroes in verwachting

Celebs door Redactie Ze.nl

Doutzen (25) en haar vriend, dj Sunnery James, verwachten hun kindje in januari van 2011. Momenteel is ze dertien weken zwanger, zo vertelde ze in het programma: "Ja, ik word mama. Wat heerlijk hè, als je dat zo zegt. Het klinkt zo bijzonder. En ik ben heel blij dat ik het eindelijk met jullie kan delen."

Ze vond het natuurlijk lastig om dit heugelijk nieuws zo lang voor zich te houden: "In het begin is het echt moeilijk. Ik had het ontdekt, die test gedaan, en dan wil je het aan iedereen vertellen. Ik heb het mijn ouders verteld en close vrienden."

Aangezien Doutzen model is, zal ze vrij snel al een carrièrestop moeten inlassen. Victoria's Secret, het lingeriemerk waar ze één van de gezichten van is, reageerde positief. "Ik krijg onbetaald verlof," grapte Doutzen.

Naast dit babygeluk wist Doutzen vandaag ook nog te melden dat ze gaat trouwen met Sunnery. Aan The New York Post vertelde het Friese model dat haar lief in januari al op de knieën ging en dat ze nog dit jaar in het huwelijksbootje zullen stappen.