BN'ers rouwen om verlies Oranje

Celebs door Redactie Ze.nl

Paul de Leeuw: "De kleinkinderen van van Nistelrooy vragen over 20 jaar: 'Waar was u opa, tijdens het WK 2010?' 'Toen maakte ik reclame voor deo van l'oreal!'"
Later lijkt hij alweer iets afgekoeld: "Hier in Spanje is de teleurstelling verdwenen. De beste ploeg heeft gewonnen en wat een geweldige 2e plaats! En Sneijder is onze held."

Jody Bernal: "Wakker geworden met een harde kater, en nee geen alcohol. Heel jammer allemaal, maar ben en blijf trots wat er is gepresteerd op dit WK."

Claudia de Breij: "Teleurgestelde Oranjefans op het Museumplein, de nationaal-trauma-roepers, alles kan ik aan. Maar de tranen van Dirk Kuyt, da's teveel."

Kluun: "Weet iemand wat 'Oke, maar die kut scheidsrechter had gewoon een corner moeten geven en het was buitenspel!' is in het Spaans?"

Carice van Houten: "On a deserted oxford street in London, i just saw two young lovers with orange shirts kissing the face off each other. Love conquers all."

Doutzen Kroes: "I don't know what to think but it is what it is and it sucks but live goes on and tomorrow will be another beautiful day :)."

Jamie Westland: "Zwaait en bedankt van Bronckhorst. #held"