Doutzen Kroes soms erg eenzaam

Celebs door Redactie Ze.nl

Doutzen Kroes heeft een ontzettend succesvolle als carrière als model en maakt de gaafste dingen mee, toch is de mooie Friezin niet alleen maar gelukkig. Zo zegt ze deze maand in het tijdschrift Marie Claire dat ze flinke ups en downs heeft: "Van intens geluk naar eenzaamheid en verdriet."

Laatst was Doutzen een paar dagen vrij en besloot ze uit te rusten in Miami. Al was ze omgeven door zon, zee en palmbomen, erg happy was ze niet. "Alleen inchecken in een prachtig hotel, alleen aankomen op mijn ruime kamer. Ik wil het niet, maar toch begin ik te huilen." Ze vervolgt: "Er mist iets. Iemand beter gezegd. Iemand met wie ik dit gevoel kan delen."

Maar Neerlands trots beseft heel goed dat dit nu eenmaal bij haar carrière hoort... "Het is ook wel vreselijk verwend om te denken dat je een bepaald niveau kunt behalen in je werk en dat daar geen enkel prijskaartje aan hangt."

Daarom kan ze het verdrietige gevoel goed relativeren en blijft ze positief. "Mijn werk is ontzettend leuk en ik moet genieten van alle mogelijkheden die ik heb."