Lifestyle / Celebs
Celebs

S.J.P. lijkt totaal niet op Carrie

"Ik ben Carrie Bradshaw niet! Ik wil wel eens behandeld worden als een acteur, ik werk namelijk al zo'n 35 jaar in deze business," aldus Sarah in een interview met Cosmopolitan.

De 45-jarige echtgenote van Matthew Broderick ziet totaal geen overeenkomsten tussen Carrie en haarzelf. "Mensen lijken te denken dat het voor mij heel gemakkelijk is om die rol te spelen. Maar het is hard werken en ik moet er goed over nadenken, omdat ik totaal niet op haar lijk. Onze levens als single verschilden enorm en ook als volwassen vrouwen hebben we niet veel met elkaar gemeen. Het is een echte actrice die deze rol speelt. Ik heb er een hele uitdaging aan gehad, het is echt allemaal geacteerd."

Ook het huis van Sarah lijkt niet op het stijlvolle huisje van Carrie. "Als je bij mij binnenkomt, zie je speelgoed, boeken, de kunstwerken van mijn overleden schoonmoeder, oude plaatjes van balletdansers en wat Golden Globes. Je ziet dus meteen dat ik Carrie Bradshaw niet ben!"

Met al die verschillen, is het toch best bizar dat de rol zo verschrikkelijk goed bij Sarah past. "Zoiets gebeurt namelijk niet vaak. Het is bijna niet in woorden uit te drukken hoe bevoorrecht ik me voel. Ik ben een soort portier geworden van het bedrijf Sex and the City."

Sex and the City 2: Carrie On is vanaf donderdag 27 mei in de Nederlandse bioscopen te zien.